content image
content image
content image

Maria Galland

Het is belangrijk dat de behandeling in combinatie met advies en thuisgebruik tot huidverbetering leidt.

Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up – het verzorgingsprogramma van Maria Galland maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring. Ze beschermt en verzorgt; haar producten beantwoorden aan de speciale behoeften van uw huid.

Het merk staat voor hoogwaardige cosmetica, waarin innovatieve wetenschappelijke inzichten en effectieve werkwijzen van de natuur op het hoogste niveau gecombineerd worden.

Unieke weldaden uit kostbare inhoudsstoffen die zoveel mogelijk uit de natuur komen, garanderen optimale verdraagzaamheid. Wilt u meer weten over de producten van Maria Galland?

Ik adviseer u graag over de werking en behandeling.

content image

Dermatude

Dermatude biedt een totaalconcept in anti-aging. Het gebruik van Dermatude producten in combinatie met de Meta Therapy behandeling is een must voor het beste resultaat! 100% natural, geen parabenen, geen parfum!

Pure moments of happiness 

Ontstaan in Grasse (Frankrijk), verzameld over de hele wereld en met een Nederlandse touch.
Een combinatie van kennis, kwaliteit, vakmanschap, pure ingrediënten en noordelijke esthetiek zorgen voor ‘pure moments of happiness’.

content image

Alessandro

Alessandro is de meest innovatieve koploper in de markt als het om hand- en voetproducten gaat. 

Marc Inbane

Marc Inbane, natural tanning spray, een zeer exclusieve topper onder de zelfbruiners! Het gehele jaar een puur, egaal en natuurlijke vakantiekleur! 

Revitalash

Revitalash het wimperserum van revitalash  is een verzorgingsproduct en zorgt voor een zichtbare verbetering van de wimpers. Door het serum intensief te gaan gebruiken worden je wimpers langer en voller.

Skeyndor

Skeyndor, de beste huidverzorging voor heren! Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en d’or (van goud) Dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. 

Jean d’Arcel

Jean d’Arcel de huidverzorging voor heren voor echte huidverbetering! De producten bevatten hoge concentraties aan werkstoffen voor een snel resultaat!