Huidverbetering

De schoonheidsspecialist van salon Moments in Limmen is gespecialiseerd in huidverbetering.

De behandelingen van Maria Galland zijn standaard met een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn uitsluitend in combinatie met een behandeling te reserveren.

Heeft u last van pigmentvlekken, acné, roodheid, rosacea, couperose, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën of droge huid? Met de huidverbeterende behandelingen van Maria Galland  kan ik u helpen om deze problemen aan te pakken.

Na een uitgebreide intake en huidanalyse maak ik aan de hand van mijn bevindingen en in overleg met u een passend behandelplan dat bestaat uit behandelingen en een advies voor thuisproducten om het effect van de behandelingen te versterken.

Huidverbetering Maria Galland

Energie Moment 75 minuten

Vanaf 25 jaar en ouder. Voor de vrouw met een hectische en bruisende levensstijl, voorkomt de eerste tekenen van veroudering en geeft onmiddellijk een frisse jeugdige glow en een zijdezacht huidgevoel.

99,00

Voedend Moment 75 minuten

Alle leeftijden, droge tot zeer droge huid met gebrek aan energie.

99,00

Hydraterend Moment 75 minuten

Alle leeftijden, vochtarme huid. Direct nieuwe frisheid en souplesse voor de vochtarme huid, diepgaande en intensieve vochtverzorging.

99,00

Aanvullend: Oogzorg Moment

Deze behandeling kan in combinatie met alle gelaatsverzorgingen. Verstevigt de gevoelige huid rond de ogen en verzacht lijntjes, rimpels en wallen.

50,00

Intake Moment 20 minuten

Professionele life balance & skin balance analyse.

25,00