content image
content image
content image
content image

Cosmetisch arts

 

Trots delen wij u mee dat wij sinds kort samenwerken met cosmetisch arts, dokter Natasha Smits (1971). 

Cosmetisch arts, dokter Natasha Smits (1971) behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Utrecht in 2007. Na haar artsenopleiding heeft zij gewerkt als arts-assistent cardiologie. Vervolgens heeft zij zich verdiept in sociale geneeskunde en  seksuologie. Na uitgebreide klinische ervaring te hebben opgedaan, heeft dokter Smits er voor gekozen om haar passie voor de cosmetische geneeskunde te volgen. Sinds 2013 werkt ze als cosmetisch arts.  

Wij zijn deze samenwerking aangegaan om het aanbod van cosmetische behandelingen aan onze klanten nog verder uit te kunnen breiden. Drs. Smits is een toegewijd cosmetisch arts met heel veel ervaring. Met haar goed gevoel voor esthetiek bestudeert zij haar cliënten nauwkeurig, analyseert de mogelijkheden en aan de hand daarvan geeft zij een passend en realistisch advies. Dokter Smits voert de behandelingen met de grootst mogelijke zorg en vakkundigheid uit. 

“Ik geloof in de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk en ik probeer mensen van binnen en van buiten mooi te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Ik hou zelf van een natuurlijke uitstraling en geef mijn cliënten daarin eerlijk advies. Mijn motto is “less is more”.

“Ik vind het belangrijk om een subtiel en natuurlijk resultaat te bereiken waarbij het karakter en de persoonlijkheid van gezicht behouden blijft”.

content image