content image
content image
content image

Nu ook Botox / Fillers in de salon mogelijk

Saskia Bouwens, MSc. is een gepassioneerd specialist op het gebied van botox-en fillerbehandelingen (Injectables).

In begin 2017 opende zij haar eigen praktijk ‘SBCare’ in Castricum.

Zij is gespecialiseerd in medische-cosmetische behandelingen en huidverbetering. Haar aandachtsgebieden zijn: cosmetische toepassingen van botox zoals expressierimpels in het gelaat ( kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels).

Daarnaast voert zij behandelingen uit met veilige fillers.

De ideale manier om plooien te verminderen, is door het verloren volume te herstellen en hiervoor gebruik te maken van een filler. Radiesse is een van de bekendste en veiligste producten waarmee we het verloren volume kunnen herstellen. Radiesse is als gel gemaakt van lichaamseigen weefsel en kent een bijzondere dubbele werking. Het vult de rimpels onmiddellijk op, en stimuleert de huid om zelf nieuw collageen aan te maken. Hierdoor wordt de huid strakker en elastischer, wat een jaar of langer kan aanhouden. 

content image

Saskia staat bekend om haar precisie, geduld en persoonlijke aanpak afgestemd op de wens van de cliënt.

Haar visie: de natuurlijke schoonheid accentueren en/of terugbrengen, met als doel een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Saskia heeft de masterstudie Advanced Nurcing Practice gevolgd (NLQF7= Academisch Niveau), waarbij zij cum laude afstudeerde, en draagt de beschermde titel Master of Science en is Wet BIG geregistreerd (art.14 en 36a) en heeft de rol van klinisch expert waarmee zij geprotocolleerde geneeskundige zorg verleent.

Haar deskundigheid en esthetisch oog behoudt Saskia door het bezoeken van congressen en master-class workshops zowel in Nederland als in het buitenland.