Anti-aging Limmen

Voor de beste anti-aging behandeling ga je naar de schoonheidsspecialist van Salon Moments in Limmen.

De behandelingen van Maria Galland zijn standaard met een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn uitsluitend in combinatie met een behandeling te reserveren. De gezichtsbehandelingen zijn het meest effectief in combinatie met gebruik van thuisproducten. Ik adviseer u graag!

Anti-aging Maria Galland

vip Moment 90 minuten

Vanaf 35 jaar en ouder. Meer dan een luxe verzorging, een combinatie van een zintuiglijke beleving en volledige anti-aging verzorging. Stevigheid, minder rimpels, hydratatie, voedend en een vitale uitstraling.

140,00

vip Moment met Lifting effect 90 minuten

Alle leeftijden en alle huidcondities - pure beleving. Onze iconische verzorging met direct een spectaculair lifting effect. Uw huid is zichtbaar jonger, contouren duidelijk strakker, de huid is steviger en uw teint stralender.

140,00

In Balans Moment 75 minuten

Vanaf 50 jaar en ouder. Verzorging voor de huid onder invloed van hormoonschommelingen, met directe stevigheid vol innovatieve ingrediënten en een speciale massage. Direct ontspanning en resultaat: steviger en vollere huid.

120,00

Bindweefsel Moment 75 minuten

Vanaf 40 jaar en ouder. Liftende behandeling met innovatieve liftende massage, maakt direct gladder en steviger. Direct strakkere gezichtscontouren.

120,00

Aanvullend: Oogzorg Moment

Deze behandeling kan in combinatie met alle gelaatsverzorgingen. Verstevigt de gevoelige huid rond de ogen en verzacht lijntjes, rimpels en wallen.

50,00

Intake Moment 20 minuten

Professionele life balance & skin balance analyse.

25,00